Promotor vacature SkullCandy

De functie

Als promotor van Skullcandy ben jij hét visitekaartje van Skullcandy! Je gaat als promotor in een toffe Skullcandy outfit werken in de Shop-in-Shop in Rotterdam. Hier stap je op de consumenten af om hen de koptelefoons en speakers van Skullcandy te laten proberen/testen. Daarbij geef je op een overtuigende manier informatie over de producten van Skullcandy. Je bent dus niet bang om op mensen af te stappen met een grote glimlach.
Voordat je gaat beginnen krijg je een uitgebreide producttraining. Je werkdag begint om 10:00 uur en je werkt tot 18:00 uur. Deze uitdagende promotor functie gaat van start per 1 september!

De functie-eisen

  • Je bent ouder dan 18 jaar
  • Je hebt ervaring in de sales
  • Je bent enthousiast en spontaan
  • Je bent woonachtig in omgeving Rotterdam
  • Je bent beschikbaar op zaterdag vanaf 1 september

Wat wij bieden

We bieden je een leuke en uitdagende bijbaan als promotor van Skullcandy! Je hebt een vaste zaterdagbaan en je kunt op een leuke manier saleservaring op doen.

Solliciteren

Spreekt de vacature je aan en voldoe je aan de functie-eisen? Solliciteer dan door je motivatie en CV te sturen naar Promotiedames, info@promotiedames.nl. We zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen om je uit te nodigen voor een sollicitatiegesprek.