Promotiebureau

Promotie Dames B.V. is een gespecialiseerd Promotiebureau in mooie en intelligente dames voor promotie en hostess activiteiten. Ons Promotiebureau is gevestigd in Amsterdam, maar werkt met een landelijke dekking. Wij kunnen altijd en overal de gewenste promotie dames leveren.

Promotiebureau
Ons Promotiebureau is opgericht in 2013 en bestaat uit een jong team van professionals. Wij zetten in met scherpe en transparante prijzen, en proberen als Promotiebureau een zo optimaal mogelijke service te verlenen aan onze opdrachtgevers en tevens naar onze promotie medewerkers.

Promotie Bureau

Wij werken o.a. in:
Promotiebureau Amsterdam, Promotiebureau Rotterdam, Promotiebureau Groningen, Promotiebureau Zwolle, Promotiebureau Utrecht, Promotiebureau Nijmegen, Promotiebureau Tilburg, Promotiebureau Eindhoven, Promotiebureau Deventer, Promotiebureau Assen, Promotiebureau Leeuwarden, Promotiebureau Almere, Promotiebureau Haarlem, Promotiebureau Leiden, Promotiebureau Den Haag, Promotiebureau Delft. Promotiebureau Dordrecht, Promotiebureau Breda, Promotiebureau Maastricht.