Lead Generation / Fundraiser

Wilt u nieuwe donateurs werven voor uw stichting of organisatie?  Onze promotiedames kunnen zowel worden ingezet voor straatwerving als voor huis-aan-huis werving. Wij hebben een landelijk netwerk van promotiedames die goed in staat zijn te verkopen en tevens vragen te beantwoorden.

Een van de belangrijkste middelen om geld te verkrijgen is fondsenwerving via de Direct Dialogue methode. Middels deze beproefde methode worden mensen op straat aangesproken door een van onze promotiedames, die na een leuk en informatief gesprek aan de mensen vragen of ze middels vaste donaties of een lidmaatschap uw organisatie willen steunen.

Promotiedames kunnen voor fundraising bijvoorbeeld worden ingezet op evenementen, winkelcentra, en huis-aan-huis. Ook voor Fundraising hanteren wij ons vaste scherpe tarief van € 22,- per uur.

Bekijk ons aanbod modellen die ingezet kunnen worden als lead generators! Heeft u interesse? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan, en ontvang binnen 24 uur de scherpste offerte voor uw fundraisers.

Heeft u nog vragen ? Neem dan contact met ons op via onze contact pagina!

klanten