Hostesses inhuren

Als gast wilt u uiteraard verwelkomd worden met een warme glimlach! Waarschijnlijk weet u het al, maar de eerste impressie is ontzettend belangrijk: binnen enkele minuten kunt u al een waardevolle relatie opbouwen met potentiële klanten! Dit brengt mooie kansen met zich mee en wij begrijpen dit maar al te goed. Wij slaan dan ook graag de handen in één om deze uitdaging samen met u aan te grijpen! Onze promotie dames beschikken over het totaal pakket om van uw evenement of commerciële activiteiten een succes te maken. Door de hostesses te selecteren op een gastvrij, proactief en innemend karakter gaan wij voor die totaal belevenis die uw klanten nog lang bij blijft.

Maak een onvergetelijke impressie!

Onze gastvrouwen zetten net dat stapje extra om bezoekers met uw merk te binden: of het nu gaat om promotie, leads genereren, product informatie verschaffen of registratie. Naast de juiste ervaring, beschikken onze promotie modellen over een HBO werk- en denkniveau en spreken zij meerdere talen. Wilt u een hostess boeken die inhoudelijk alles weet over uw product of dienst? Dan organiseren wij een training die de gastvrouwen klaarstoomt om uw merknaam te gaan vertegenwoordigen. Of u nu diverse beurs hostesses wilt inhuren of een spontane zelfstandige gastvrouw zoekt voor een openingsfeest: dankzij onze opgedane kennis weten wij de uitstraling en ervaring van de promotie dames te matchen van uw merkidentiteit of evenement. Laten we samen gaan voor die perfecte eerste indruk!

Wilt u ook een sprekende hostess inhuren voor uw bedrijf? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en binnen een 48 uur komen wij bij u terug. U kunt voor vragen contact opnemen via de contactpagina of via 030 208 1500.