Beurspersoneel inhuren

Wilt u zoveel mogelijk bezoekers bereiken op een effectieve manier? Uiteraard is een goede beursstand en sprekend promotiemateriaal dan van belang, maar met de juiste hostesses kunt u het echte verschil maken! Een stralende glimlach en authentieke aandacht, dat is hoe u het hart van de bezoekers raakt. Onderscheid uw merk door het persoonlijke contact aan te gaan en laat een buitengewone indruk achter op uw potentiële klanten met de hostesses van Promotie Dames!

Val op tussen alle stands!

De rol van de gastvrouw is medebepalend voor een positief bedrijfsimago. Het beeld dat de bezoeker vormt over uw merk, begint al bij een warm welkom. Gastvrijheid staat dan ook bij ons voor op. Naast het meegeven van die perfecte eerste indruk, snappen onze promotie dames dat de ervaring van de bezoeker van begin tot eind tot in de puntjes verzorgd moet zijn. Een tevreden klant is tenslotte de beste verkoper! Wij selecteren ons personeel zorgvuldig op ervaring, maar ook op looks en karakter. Zo gaat gegarandeerd de gepaste gastvrouw die waardevolle relaties voor u aan.

Ga voor de totaal beleving

Naast het inhuren van beurspersoneel, kunt u tevens bij ons terecht voor de totaal beleving van uw beursstand. Promotie Dames is namelijk, samen met promotiebureau Face the Public, onderdeel van het activatiebureau CP2 Fieldmarketing. Samen zorgen we al 11 jaar voor ludieke sampling- en activatie campagnes: van promotiematerialen tot aan stand design.

Wilt u ook het geschikte beurspersoneel inhuren? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Binnen 48 uur ontvangt u een aanbieding op maat. Heeft u vragen? Stuur dan een bericht via de contactpagina of bel ons op 030 208 1500.

bartenders   bediening feesten   horeca personeel feesten