Onze diensten

Promotie Dames B.V. is een promotiebureau en hostessenbureau in één. We zijn gespecialiseerd in het vertalen van uw merkboodschap naar onze promodames! Samen met onze partners is het bovendien mogelijk om mee te werken aan de totaalbeleving van uw promotieactiviteiten.

Ga die langdurige relatie met uw klanten aan

Om u te voorzien in de juiste promotie dames, hostesses, bar- of beurspersoneel selecteren wij onze mensen op talent, karakter en ervaring. Dit maakt dat onze promotie meisjes naast een mooie verschijning, ook daadwerkelijk een inhoudelijke toevoeging voor uw evenement of activiteit zijn. Zo beschikken alle promotie dames onder andere over een flinke zet sociale vaardigheden en hebben zij een feilloos gevoel voor gastvrijheid. Promotie dames gaan voor die onvergetelijke eerste indruk. Bovendien snappen wij dat de persoonlijke touch vandaag de dag belangrijker dan ooit is. Zet uw merk dan ook sterk neer en ga dit een-op-een contact aan met uw (potentiële) klanten. Of u nu een hostess wilt inhuren die alles tot in de puntjes verzorgd of een promotiedame die voor die hogere resultaten gaat: er is altijd wel een promogirl die bij u past!

Naar welk personeel bent u op zoek?

Wij denken graag mee!

Wanneer u dit wenst nemen wij samen met CP2 Fieldmarketing alle zorg uit handen. We denken graag mee over de totaalbeleving van uw campagne, beursdeelname of activiteit! Bovendien is er training mogelijk.

Benieuwd naar de prijs van het inhuren van onze promotie modellen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan, binnen 48 uur reageren wij met een aanbod. Voor vragen kunt u een berichtje achterlaten op de contactpagina of bel ons op 030 208 1500.