Allround Stage Marketing & Communicatie

Promotie Dames is samen met Face the Public een dochteronderneming van CP2 Fieldmarketing! Wij zitten met zijn allen onder één dak en werken nauw samen. Promotie Dames is een uitzendbureau voor proactieve en karakteristieke promotie dames. De meiden die bij ons ingeschreven staan gaan het veld op als promotor, hostess of bartender op allerlei locaties! Zo gaan zij bijvoorbeeld keihard aan de slag op beurzen, openingsfeesten of festivals! Er komen weer ontzettend veel gave klussen aan en wij zijn altijd op zoek naar nog meer leuke hostesses en.. daarvoor hebben wij jou nodig! Lees snel verder of deze Allround Stage Projectmanagement bij jou past!

Functieomschrijving

Promotie Dames richt zich op het hoger segment van hostesses. Dagelijks schrijven dames zich in om voor onze klussen aan het werk te gaan. Jij gaat helpen bij de werving en selectie van deze meiden en projecten aanpassen van A tm Z. Zodra de selectie klaar is, organiseer jij een castingdag en fotoshoot. Je heet de dames welkom, geeft ze de benodigde papieren en je mag de fotograaf ondersteunen tijdens de fotoshoot. Voor binnenkomende offertes/activaties mag jij de meest geschikte kandidaat inplannen en ze helemaal op de hoogte (van de job) brengen door middel van een briefing. Naast dat alles mag je ook creatief meedenken met betrekking tot de online werving op onze social media kanalen. Jouw werkweek van 40 uur loopt van maandag tot vrijdag. Uiteraard zullen we voldoende tijd vrij maken voor het maken van je verslag.

WIE WIJ ZOEKEN

Een communicatief vaardig persoon die gemakkelijk om kan gaan met alle type mensen, zowel telefonisch als persoonlijk. Iemand die de sfeer in ons bedrijf goed aanvoelt, een gezonde dosis humor heeft en kan relativeren. Iemand die kan hollen als er gehold moet worden: een enthousiaste aanpakker die ook zorgvuldig werkt en kritisch is als dat nodig is. Je bent minimaal 20 weken beschikbaar.

WIJ BIEDEN

Een meewerkstage waarin veel kan worden geleerd in een goede werkomgeving. Je kunt zoveel leren als je zelf wilt. Hoe sneller je groeit, hoe meer verantwoordelijkheid je krijgt. Bij Promotie Dames krijg je alle vrijheid om jouw talenten te ontwikkelen! Uiteraard ontvang je ook een stagevergoeding.

INTERESSE?

Neem dan contact op met Promotiedames (info@promotiedames.nl). Graag ontvangen wij jouw CV, foto en een korte toelichting over je stage per email met als onderwerp ‘STAGE’. Mocht je vragen over de stageplaats hebben dan kun je ook altijd even bellen 030-2081500.